Polední menu příští týden

od 25. 9. do 1. 10. 2017


PONDĚLÍ

Polévka: Mrkvový krém s krutonky, Kuřecí vývar se zeleninou a masem
1. Krůtí medailonky na houbovém ragů s jarní cibulkou, br. dukátky | 100 Kč
2. Zapečené těstoviny s uzeným masem, kyselý okurek | 90 Kč

ÚTERÝ

Polévka: Hrstková, Hovězí bujón s nudlemi a bylinkami
1 Kuřecí prso plněné šunkou a sýrem, opečený brambor | 100 Kč
2. Frankfurtská vepřová pečeně, houskový knedlík | 95 Kč

STŘEDA

Polévka: Moravská kyselica, Česnečka s vejcem a bramborem
1. Pomalu pečená roštěná, hranolky, salátek | 100 Kč
2. Smažený květák, vařený brambor, tatarská omáčka | 90 Kč

ČTVRTEK

Polévka: Krémová česnečka s krutonky, Hovězí vývar s restovaným pórkem
1. STÁTNÍ SVÁTEK – VÝBĚR ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO LÍSTKU
2.STÁTNÍ SVÁTEK – VÝBĚR ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO LÍSTKU

PÁTEK

Polévka: Dršťková z hlívy ústřičné, Hovězí vývar s masem a strouháním

1. Kuřecí prso s hráškovými lusky na másle,mačkané smet. brambory | 100 Kč
2. Restovaná vepřová játra se zeleninou a kari, dušená rýže | 90 Kč

SOBOTA A NEDĚLE

1. Filet z lososa podávaný na restovaných barevných fazolkách, mačkané smetanové brambory | 215 Kč
2. Krůtí a hovězí kousky na špízu se zeleninou, pečená brambora s česnekovým dippem | 195 Kč


Potravinové alergeny k náhledu v provozovně restaurace.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku