Polední menu

od 18.3.2019  do 23.3.2019


PONDĚLÍ  

Polévka: 0,3l Špenátová se smetanou a krutony.
1 .150g Grilované kuřecí prso, gratinované brambory.  | 105 Kč
2. 150g Pikantní vepřový guláš, pečivo. | 100 Kč

ÚTERÝ 

Polévka: 0,3l Kuřecí vývar se šunkovým svítkem.
1. 150g Vepřová krkovice, restované žampióny, šťouchané brambory. | 105 Kč
2. 120g Hovězí pečeně po Burgundsku, těstovina.  | 100 Kč

STŘEDA 

Polévka: 0,3l Pórková s vejcem.
1. 350g Linquine s kuřecím masem a bazalkovým pestem, sypané parmazánem.  | 105 Kč
2. 150g Záhorácký závitek plněný kysaným zelím, vařené brambory. | 100 Kč

ČTVRTEK

Polévka: 0,3l Hovězí vývar s játrovou rýží.
1. 150g Zvěřinové ragú s kořenovou zeleninou, bramborový knedlík.  | 105 Kč      
2. 400g Žemlovka s jablky a tvarohem. | 100 Kč

PÁTEK 

Polévka: 0,3l Bramboračka s houbami.
1. 150g Kuřecí nudličky s omáčkou z modrého sýra, hranolky, salátek. | 105 Kč
2. 150g Vepřový plněný ptáček, dušená rýže.  | 100 Kč

Týdenní menu:


MENU 1

  1.  150g Francouzský tatarák - vyzrálé hovězí maso, kapary plody, cornishony, červená cibule, dijonská hořčice, topinky, cibulový salátek. | 179 Kč                                                                                                                                                                                         

MENU 2

2. 350g Halušky s uzeným masem a kysaným zelím. | 165 Kč

             

          

                                                                                                                                             

Potravinové alergeny k náhledu v provozovně restaurace.