Polední menu

od 21. 5. 2018 do 25. 5. 2018


PONDĚLÍ 

Polévka: 0,3l Špenátová.
1. 150g Špíz z kuřecího a vepřového masa, vařené brambory, salátek. | 105 Kč
2. 200g Pečené kuřecí stehno s nádivkou, dušená rýže. | 100 Kč

ÚTERÝ

Polévka: 0,3l Hrstková. 
1. 300g Penne s kuřecími kousky a špenátem, sypané parmazánem. | 105 Kč
2. 120g Vařené hovězí, rajská omáčka, houskový knedlík. | 100 Kč

STŘEDA

Polévka: 0,3l Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi.
1.  150g Kuřecí medailonky s bylinkovou omáčkou, zeleninový cous-cous. | 105 Kč
2. 180g Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka. | 100 Kč

ČTVRTEK

Polévka: 0,3l Krupicová s vejcem.
1. 350g Chilli con carne, pečivo. | 105 Kč
2. 250g Plněné bramborové knedlíky uzeným masem,  kysané zelí. | 100 Kč

PÁTEK

Polévka: 0,3l Kuřecí vývar s kapáním.
1.  100g Grilovaný hermelín na listovém salátu s brusinkovým dipem.  | 105 Kč
2.  150g Vepřová kotleta, pepřová omáčka, šťouchané brambory. | 100 Kč

Týdenní menu:


MENU 1

350g Bramborové noky s kousky kuřecího masa, sušené rajčata, smetanová omáčka, parmazán. | 175 Kč

                                                                                                                            

MENU 2

300g Trhaný listový salát s kousky grilovaného lososa, medovo-hořčicový dip, toust.  | 195 Kč

          

                                                                                                                                             

Potravinové alergeny k náhledu v provozovně restaurace.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku