Polední menu tento týden

od 13. 11. do 19. 11. 2017


PONDĚLÍ

Polévka: Zelná se smetanou a bramborem, Hovězí vývar s hráškem a rýží
1. Pikantní kuřecí a vepř.nudličky se zeleninou a sezamem, dušená rýže | 100 Kč
2. Smažené žampiony, vař. brambor, česnekovo – bylinková majonéza | 90 Kč

ÚTERÝ

Polévka: Dršťková z hlívy ústřičné, Drůbeží vývar s masem a nudlemi
1. Hovězí štěpánská pečeně, dušená rýže | 100 Kč
2. Zapečené francouzské brambory s uzeným masem, kyselý okurek | 90 Kč

STŘEDA

Polévka: Kuřecí krém s krutonky, Česnečka se sýrem a opečeným chlebem
1. Hovězí závitek plněný slaninou, vajíčkem a bylinkami, šť. brambor | 100 Kč
2. Srbské rizoto sypané sýrem, kyselý okurek | 95 Kč

ČTVRTEK

Polévka:Hrachová s opečenou slaninkou, Kuřecí vývar se šunkovým svítkem
1. Grilovaná krkovice na houbovém ragů s jarní cibulkou, rest. brambory | 100 Kč
2. Smažené kuřecí kousky v cornflakes, bramborová kaše, salátek | 95 Kč

PÁTEK

Polévka:STÁTNÍ SVÁTEK – VÝBĚR ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO LÍSTKU
1. STÁTNÍ SVÁTEK – VÝBĚR ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO LÍSTKU
2. STÁTNÍ SVÁTEK – VÝBĚR ZE STÁLÉHO JÍDELNÍHO LÍSTKU

SOBOTA A NEDĚLE

Grilovaná kotletka na žampionech restovaných na másle s tymiánem, gratinované
brambory se slaninou |165 Kč
Bramborové nočky s vepř. krkovičkou, bílým zelím a vídeňskou cibulkou |145 Kč


Potravinové alergeny k náhledu v provozovně restaurace.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku