Polední menu

od 15.7.2019  do 19.7.2019


PONDĚLÍ  

Polévka: 0,3l Hovězí vývar se šunkovým svítkem.
1. 120g Vařené hovězí maso, rajská omáčka, těstoviny. | 105 Kč
2. 150g Vepřový karbenátek, vařené brambory. | 100 Kč

ÚTERÝ 

Polévka: 0,3l Žampiónový krém.
1. 150g Kuřecí prso plněné sušenými rajčaty, hranolky. | 105 Kč
2. 150g Smažené rybí filé, bramborová kaše, rajčatový salát. | 100 Kč

STŘEDA 

Polévka: 0,3l Kuřecí vývar s masem a nudlemi.
1. 350g Penne s kuřecím masem a brokolicí ve smetanové omáčce. | 105 Kč
2. 150g Vepřové výpečky, kysané zelí, bramborový knedlík. | 100 Kč

ČTVRTEK

Polévka: 0,3l Tomatová s pestem.
1. 150g Vepřová kotleta na grilu, restované fazolové lusky, šťouchané brambory.  | 105 Kč          
2. 150g Kuřecí špíz se zeleninou, opečené brambory. | 100 Kč

PÁTEK 

Polévka: 0,3l Zelná bílá s bramborem.
1. 120g Pošírovaný pstruh ve smetaně s bylinkami, mačkané brambory. | 105 Kč
2. 150g Pomalu tažený vepřový guláš, houskový knedlík. | 100 Kč

Týdenní menu:


MENU 1

  1. 150g Řízečky z vepřové panenky, lehký bramborový salát s jogurtem a ředkvičkami. | 189 Kč

MENU 2

2. 150g Francouzský tatarák - vyzrálé hovězí maso, velké kapary, cornichons, červená cibule, dijonská hořčice, 6 kusů topinek, cibulový salátek. | 179Kč    

             

          

                                                                                                                                             

Potravinové alergeny k náhledu v provozovně restaurace.