Polední menu

od 16.7. 2018 do 20.7. 2018


PONDĚLÍ 

Polévka: 0,3l Gulášová.
1.  150g Pomalu pečený hovězí krk na kroupovém rizotu. | 105 Kč
2. 150g Čevabčiči, vařené brambory, hořčice, cibule, okurek. | 100 Kč

ÚTERÝ

Polévka: 0,3l Vichyssoise.
1. 150g Kuřecí plátek s houbovou omáčkou, šťouchané brambory. | 105 Kč
2. 150g Trhané kuřecí maso na paprice, těstovina. | 100 Kč                                                                                  

STŘEDA

Polévka: 0,3l Slepičí vývar.
1. 150g Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, rajčatový salát.| 105 Kč
2. 350g Bramborové noky s kuřecím masem, smetanou, listový špenát, sypané parmazánem. | 100Kč

ČTVRTEK

Polévka: 0,3l Boršč.
1. 350g Špagety Aglio olio peperoncino s kousky vepřové panenky. | 105 Kč                                                                                                     
2. 120g Vařené hovězí, koprová omáčka, houskový knedlík. | 100 Kč

PÁTEK

Polévka:  0,3l Hovězí vývar s celestinskými nudlemi.
1. 150g Kuřecí soté s pórkem, jasmínová rýže.  | 105 Kč  
2. 200g Pečené koleno bez kosti, špenátové brambory. | 100Kč

Týdenní menu:


MENU 1

1. 150g Pomalu pečená krkovice, kysané zelí, houskový knedlík.  135 | Kč                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

MENU 2

2. 300g Variace listových salátů s grilovanými kousky tuňáka, bylinková bageta. | 165 Kč

          

                                                                                                                                             

Potravinové alergeny k náhledu v provozovně restaurace.